Välkommen till Gamlegårds B&B på norra Gotland


Välkommen att bo hos oss på Gamlegårds, här kan du välja våra Tiny house att bo i.

Lilla röda stugan med tre bäddar och avskilt läge, här finns allt du behöver, toalett, kök familjesäng och tvättmaskin. En uteplats att sitta och njuta både av  frukost och middag.

Så har vi

Gabriellas vagn, med 1 dubbelsäng, samt en bäddsoffa, Ett litet enkelt kök med rinnande kallvatten,spis, kyl och torrtoalett inne, Här får du duscha ute, med förhoppningsvis både varm och kallvatten. Sitta på verandan med din frukostkopp och fånga dagen. Upplev lugnet låt alla bestyr få ta sin tid och njut av stunden, mindfullness. 

Undrar du något över boendet, tveka inte att kontakta oss.

Sist och minst

Krypinet, en liten brun vagn med en dubbelsäng, här får man del i toalett och dusch, bra övernattningsställe, när man vill bo enkelt/billigt och behöver tak över huvudet.


25548560
Rödaa stugan
20190629_092314_edited1
20190629_092328


Röda Stugan


Här bor du avskilt i en compakt living stuga.

  • 3 bäddar
  • kök
  • dusch
  • toalett
  • tvättmaskin
  • uteplats

Vi som driver Gamlegårds


 Helen och Krister Hafdell. Helen har jobbat många år inom alternativmedicin, med behandlingar, yoga och kursverksamhet. Krister brinner för byggnadsvård och har företag med bulhuskonstruktion i fokus. Både Helen och Krister är intresserad av matlagning och hur man använder råvaror efter säsong. Vi har en havtornsodling med 300 buskar, som vi skördar och förädlar varje höst.


Våra ledord:

Hållbarhet  Återbruk  Skaparglädje